25
DIC
2020

NADAL 2020Estimats fidels:

Som a Nadal i en ell celebram que amb el seu naixement, Jesús va inaugurara una història nova. Amb el naixement del Fill de Déu, la distància entre Déu i nosaltres desapareix. Déu assumeix un cos, es fa criatura com nosaltres per dir-nos que és a prop, que comparteix la nostra vida, que camina amb nosaltres. A la vegada podem contemplar un Déu de rostre humà que s'implica en les nostres fatigues, que torna a encendre en la humanitat la gran esperança que la història pot canviar, si la construïm en ell.

Nadal és una festa de la tendresa de Déu que es manifesta en la misericòrdia, la comprensió, el perdó sense mesura i en l'alegria de la trobada. No podem oblidar les guerres, les injustícies, la fam, les contradiccions que caracteritzen el nostre temps; no celebrem Nadal per oblidar o fingir que tot això no ens marca. El Nadal anuncia que no estem sols, que una nova història és possible, que pot renéixer la confiança, que l'esforç de la bona gent no és en va: el destí del món és la visctòria del bé sobre el mal.

En la nit de Betlem el cel es va il·luminar i un cor d'àngels va inundar el silenci de cants d'alegria. Als pastors, l'àngel els anuncia: 'Us ha nascut un salvador'. Aquell anunci joiós va ressonar aquella nit i també ressona avui entre nosaltres. Déu és amb nosaltres, Déu estima la nostra humanitat. 'Trobareu un infant en bolquers posat en una menjadora... un infant que és la glòria de Déu, un infant que és la pau per als homes i dones del món sencer, perquè Déu ens estima.

Que sigui un Bon Nadal!


Página web desarrollada con el sistema de Ecclesiared