15
SEP
2015

L'orgue de Sant Josep sona en la tardor.Xè CICLE DE CONCERTS DE TARDOR A L'ORGUE DE SANT JOSEP
 Sant Josep – Tardor de 2015
 

 Que se celebra des de l’any 2006 en commemoració de la benedicció i inauguració de l’orgue de l’església de Sant Josep construït per en Pere Reynés i Florit als tallers de Campanet (Mallorca).
 

 El cicle de concerts té enguany, amb motiu del desè aniversari, un nivell de qualitat molt considerable i una varietat d’instruments, músiques i èpoques.

Es desenvoluparà en quatre concerts:
 

 - Dissabte 12 de setembre
 J.S. Bach, el Barroc
 Angelo Comotto, orgue (Itàlia)
 
 L’organista italià Àngelo Comotto farà a J.S. Bach, el pare de la literatura organística, protagonista del seu concert. Diferents corals,cantates i preludis del mestre de Leipzig s’alternaran per acabar amb la famosíssima tocata i fuga en re menor.

- Dijous, 17 de setembre
 Músiques del món a l'orgue de Sant Josep
 Andreu Martínez, orgue (Monestir de Montserrat)
 
 Dins dels actes organitzats per celebrar a Sant Josep el Dia del Turista, tenim el concert de l’organista de l’Abadia de Montserrat, Andreu Martínez i Motos, que interpretarà diferents peces d’arreu d’Europa i dels països eslaus.
 
- Dissabte, 24 d'octubre
 Tuba magna: la festa de l'Orgue i els metalls
 Pirena Brass, quintet de vent metall (Aragó)
 Vicenç Prunés, orgue (Granollers)
 
 El quintet de vent Pirena Brass i l’organista de Granollers Vicenç Prunés, han juntat sons per oferir un concert colorista i brillant.

L’espectacularitat de les sonoritats està ben garantida. Oferiran a Sant Josep el mateix concert que han preparat per la seua gira a Barcelona, Saragossa, Osca i Moscou
 
- Diumenge, 1 de Novembre
 Tubs i Vents: el Barroc a Itàlia i Alemanya
 Iván Sanz, requinto (Castelló)
 Sergio Cañadas, orgue (València)
 

 Per finalitzar el cicle, dos músics valencians, professors del Conservatori d’Eivissa. Retran, amb el clarinet-requint i l’orgue, homenatge a al barroc italià i alemany.
 

Us esperam a tots!!!

 


Página web desarrollada con el sistema de Ecclesiared