17
ENE
2016

Després de Nadal anem a la CatedralPassades les festes de Nadal on hem contemplar el misteri del naixement del Fill de Dėu, volem fer una pelegrinació com a parròquia a la Santa Església Catedral. El motiu no és altre que participar com a comunitat cristiana en el Jubileu de la misericòrdia que ha convocat el papa Francesc.

Així, el proper diumenge 31 de gener, les parròquies de Sant Josep i de la Mare de Déu del Carme de Es Cubells anirem a celebrar l'Eucaristia dominical a la catedral, atravessant la porta santa i complint les altres condicions per guanyar el jubileu. La parròquia a tal efecte, facilitarà autobusos perquè la gent que hi vulgui pujar a la catedral no hagi de fer-ho amb el seu propi vehicle. Cladrà apuntar-se una sermana abans.

El cor de la parròquia cantarà la missa, on hi participaran els infants de catequesi d'infancia, els juniors i els joves de Confirmació. A més la col.lecta de la missa anirà destinada a Caritas diocesana, que és la manera de concretar l'acció misericordiosa de Dėu entre nosaltres.

Abans de la celebració, hi haurà diversos sacerdots que atendran confessions per facilitar a la gent el compliment d'un jubileu fructuós a nivell personal.

Desprės de la celebració, tornarem al poble de Sant Josep on els obrers de la parròquia prepararan una paella per fer un dinar de germanor per a tothom qui vulgui participar. D'aquesta manera acabarem una jornada de goig, festa i fraternitat. Us hi esperam


Página web desarrollada con el sistema de Ecclesiared